blog post image

Πέντε cocktail: Καθένα και μια ξεχωριστή αίσθηση

Κάθε μπουκάλι έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, που ξυπνούν και μια διαφορετική αίσθηση. Πέντε μπουκάλια, πέντε αισθήσεις. Σε κάθε πρώτη γουλιά μια μυρωδιά, μια εικόνα, ένα άγγιγμα, μια γεύση, ένα άκουσμα που έχεις ζήσει και αγαπήσει ξεδιπλώνεται και πάλι μπροστά σου. Η σειρά VeeVee ήρθε να σε παρασύρει σε ένα ταξίδι με έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις, που θα μείνουν αξέχαστες.

 

Med Smash

 

Ήξερες ότι οι κόρες των ματιών μας διαστέλλονται όταν έρχονται σε επαφή με μια εικόνα που τραβάει την προσοχή μας; Τέτοιες είναι και εκείνες οι εικόνες που σου φέρνει στο νου το Med Smash cocktail.

 

Με βάση το gin, οι φρέσκες εκχυλισμένες φράουλες, ο χυμός από lime και τα εκλεπτυσμένα βότανα της Μεσογείου συνθέτουν εκείνη την γλυκόξινη γεύση, που ισορροπεί ιδανικά από την πρώτη κιόλας γουλιά. Κάθε σταγόνα του MedSmash και μια ζωντανή εικόνα από εκείνο το αγαπημένο σου καλοκαίρι.

 

Double Punch

 

Σου έχει συμβεί να νιώθεις ξαφνικά κάτι εντελώς καινούριο να σε αγγίζει σαν να είναι γνώριμο από παλιά;

 

Θα καταλάβεις ή μάλλον θα νιώσεις ακριβώς αυτό που εννοούμε στην πρώτη γουλιά του Double Punch. Liqueur από μαστίχα της ελληνικής γης με την χαρακτηριστική έντονη γεύση της, εκχύλισμα από φρούτα του δάσους με την υπογραφή ντόπιων παραγωγών, σοκολάτα και Ελληνικό bitter. Το DoublePunch θα αγγίξει κάθε κρυφή σου επιθυμία, που ίσως μέχρι τώρα δεν είχες ανακαλύψει.

 

Blind Pirate

 

Η πιο δυνατή ανθρώπινη αίσθηση: η όσφρηση. Μία μυρωδιά μπορεί να ξυπνήσει έντονες αναμνήσεις, να γεννήσει εικόνες και να προκαλέσει έντονα και πολλαπλά συναισθήματα. Αυτά ακριβώς περιγράφουν και την εμπειρία που θα βιώσεις μόλις δοκιμάσεις το Blind Pirate.

Ένα cocktail με βάση του το spiced ρούμι και με εκχυλίσματα ελληνικών πορτοκαλιών, lime & πικραμύγδαλου. Φαντάσ ουόλα αυτά να ολοκληρώνονται με τα αρώματα βανίλιας και μπαχαρικών και ετοιμάσου για ένα ταξίδι απόλαυσης στις κρυμμένες σου αναμνήσεις!

 

Luna Park

 

Θυμάσαι την κραυγή χαράς όταν άκουγες τους γονείς να λένε “Φύγαμε για Luna Park” ;

 

Όλοι μας σαν παιδιά παίξαμε, γελάσαμε μέχρι δακρύων, φωνάξαμε δυνατά, νιώσαμε βαθιά. Και όλα αυτά σε μια απλή - αλλά τότε για μας τόσο σπουδαία - βόλτα στο Luna Park. Δημιουργήσαμε αυτό το cocktail με ένα όνειρο: απλά να ανοίγεις το καπάκι και τα αρώματα να σε πηγαίνουν βόλτα στην αλησμόνητη φρεσκάδα των παιδικών μας χρόνων.

 

Αυτή η συνταγή με βάση της τη vodka βερίκοκου, δένοντας εξαιρετικά lime και μαλλί της γριάς, θα ξυπνήσει έντονες αναμνήσεις και σίγουρα θα δημιουργήσει καινούριες.

 

Bitter Sweet

 

Αν σου ζητούσε κανείς να περιγράψεις την απόλυτη στιγμή χαλάρωσης, τι γεύση θα είχε; Την απάντηση ή καλύτερα αυτή την αρμονική γεύση, θα τη βρεις στην πρώτη γουλιά ενός cocktail Bitter Sweet.

 

Μια συνταγή με πρωταγωνιστή της το gin φέρνει σε εξαιρετική αρμονία την φρεσκάδα του πεπονιού και τις ιδιαίτερες νότες από σοκολάτα ελληνικών μπαχαρικών.

Ένα γλυκόπικρο ταξίδι μόλις ξεκίνησε με σημαία του τα έντονα αρώματα, τα φυσικά εκχυλίσματα ελληνικών καρπών και εκείνο το χαρακτηριστικό χρώμα, που μένει στο μάτι. Το Bitter Sweet θα σε κάνει να γευτείς κάτι διαφορετικό, ανατρεπτικό, το αναπάντεχο.

 

Κάθε ένα από τα πέντε μπουκάλια VeeVee South Village αποτελείται από 200ml ή αλλιώς δύο πλήρεις μερίδες για cocktail δύο ατόμων. Τα βήματα; Απλά! Ανοίγεις το μπουκάλι, σερβίρεις με πάγο και αφήνεσαι στη μαγεία των αισθήσεων.

Τα προϊόντα της VeeVee προορίζονται για χρήση και κατανάλωση μόνο από ενήλικες.

Επαλήθευση ηλικίας

Επιλέγοντας να συνεχίσω, πιστοποιώ ότι είμαι άνω των 18 ετών και θα συμμορφωθώ με την παραπάνω δήλωση.

ΕΙΣΟΔΟΣ

ή

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Απολαύστε υπεύθυνα.